За стените... и мини-градините

Изкуствените зелени стени на Tony’s decor ще създадат райска атмосфера, придаваща усещане за истинска тропическа свежест в помещението, което желаете да декорирате.

Изключително подходящи са за фоайета, антрета, предверия, офиси, зали, както на търговски помещения, така и за свеж полъх във вашия дом или балкон.

Комбинирайки перфектно различни растителни съчетания на ултра-реалистична зеленина, улавяща цветове, сенки, размери и движения на истински растения, ще ви спестят неудобството и почти невъзможната поддръжка на такъв тип растителност в тази големина, и в съответните помещения.

Създадените изкуствени „живи стени“ от неповторими зелени растения са тествани за устойчивост на UV лъчения,  и избледняването им е сведено до минимум, давайки ви гаранция за красота години напред.

Най-хубавото е, че могат да бъдат разположени, както вертикално, под формата на изкусни растителни пана, така и таванно-окачени образувайки „жив“ оазис за повече свежест в пространство, където би било непосилно поддържането на истински такива.

Зеленината винаги придава усещане за спокойствие и релакс, което не може да бъде постигнато с други декоративни елементи!

Един единствен панел, прецизно монтиран на стената, ще бъде интересно произведение на изкуството , но цяла зелена стена, това вече ще бъде красива гореща точка, която ценителите ще помнят дълго време!

Разновидности

Моделите са следните, но съчетанията на различни модули от тях са въпрос на предпочитания и въображение. Вариантите на комбинации са многобройни. Важното е, че резултатът всеки път е зашеметяващ, получава се перфектния декор с модерна и различна визия за всеки интериор.

Изкуствените растения, които са включени в паното са: трева, листа на малък папрат, листа на тревиста орхидея и Юнкус.

Включва голям и малък папрат, илки, Асплениум нидус, Семпервивум (Планинска роза), Брахми, (Бакопа мониери), Юнкус.

Включва голям и малък папрат, жълти кленови листа, червени кленови листа, мъх, висящи растения.

Монтаж

Зелените декоративни стени са лесни и бързи за поставяне. Стандартният размер на паното 1х1 м, но могат да бъдат изработени по индивидуален проект и размер Монтажът не е труден, ще ви бъдат необходими:

1

Винтове и гайки

Включени в комплекта

2

Перфоратор

3

Метод на поставяне:

Поставете паното на стената като го захванете, пробивайки с винтове по края и на всеки ъгъл.

За по-артистични и нестандартни проекти, можете да разчитате на нас от Tony1s Decor, защото ние предлагаме и монтаж.

Защо да изберете зелените стени на Tony1s Decor

Изкуствените дизайнерски стени на Tony1s Decor, предлагат изключително качество и елегантност.

Те са уникални декоративни модули с изкуствена растителност, които вдъхват живот на огромна гама от различни видове пространства.

Независимо дали търсите стилна стена с изкуствена зеленина или мини градина, която не изисква поддръжка, нашите изкуствени вертикални градински стени са идеални за вас!