ЗА НАС

Изживейте своя стил!

Домът ви трябва да бъде вашето убежище. Мястото, където можете да бъдете най-чистото си АЗ. Ето защо ние от Tonys decor предлагаме богат асортимент от интериорни и екстериорни мебели, декорации и дизайн решения, за да ви помогнем да създадете стила, който искате и да живеете обградени от естетика, вашата естетика.

На нашия сайт ще намерите дизайнерско, стилно и функционално обзавеждане във всеки стил – включително и вашия собствен. Вдъхновете се и от специалните ни колекции на производители от различни точки на света. 

Експертните дизайнери, с които работим предоставят и персонализирана помощ при дизайн на вашите бизнес проекти, докато социалните ни канали са пълни с вдъхновения и изтънчено представяне на отделни продукти и колекции от асортимента ни.

Като клиенти или бизнес партньори не само получавате най-доброто, но и се възползвате от екип, посветен на това да превърне дома, офиса или професионалното ви пространство в истинско интериорно съвършенство. В Tonys decor с удоволствие ви помагаме да създадете дом или бизнес среда, които обичате и които са отражение на вашата естетика и стил.

Нашата марка

От 2005 г. Tony’s decor ви помага да създадете дом, който обичате. Често това включва професионални дизайнерски съвети и решения, както и търсене на конкретни дизайн елементи, които желаете да красят интериорното или екстериорното ви пространство или бизнес среда. Асортиментът ни включва изключителни колекции, чиито мебели и аксесоари са създадени с много любов, внимание към детайла и професионализъм.

Нашите продукти

На Tony’s decor може да разгледате уникален продуктов асортимент. Над 40 000 продукта от топ марки, находки и ексклузивни дизайни, като всяка седмица добавяме нови и нови артикули. От мебели, изкуство и осветителни тела до дизайн акценти, ние обхващаме широк спектър от стилове. Мебели, в които буквално потъвате и които са синоним на изконното усещане за уют и нежна сигурност. Дизайни, създадени с идеята да са вечни и стилово преходни. Колкото модерни, толкова и класически, дизайни, които обещават да се превърнат в изтънчени реликви. Нашите артикули се различават по стил и цена, но всеки носи своята отличителност и характер.

Нашият процес

Пътуваме в цялата страна и по света, за да работим с водещи производители и да доставяме подходящите материали за всеки специално проектиран дизайн проект. Тестваме всеки елемент, за да сме сигурни, че бихме искали ние самите да го имаме в домовете си, преди да го предложим за вашия.

Твоят проект, нашата помощ

Нека улесним работата ви като специалист по интериорен дизайн. Посветени сме на това да ви помогнем да постигнете точно този дизайн, който желаете и който отговаря на изискванията ви и тези на вашите клиенти. На Tony’s decor може да изберете и намерите мебели и декор асортимент във всякаква естетика и отговарящи на всички нужди. Защото не става въпрос само за насочване към определена тенденция или стил; всичко е свързано с това заедно да помогнем на клиентите ви да живеят или работят в стила, в който искат и харесват. Независимо дали обзавеждате само една стая за ваш клиент, преустройвате цял дом или просто търсите подходящите мебели при оформянето на бизнес пространста, при нас ще намерите нужните интериорни и екстериорни дизайни за персонализираните ви дизайнерски услуги.

Интериорни врати

Ако домът е вашата крепост, вратите са нейният облик и защита. Те завършват цялостното излъчване, предават красотата и изяществото на вашето усещане до последния детайл. Tony’s decor помага на вашия бизнес да се представи по най-добрия начин, като предоставя висококачествени интериорни врати в различни размери, стилове, дизайн, изработка и функционалност. При нас можете да откриете също пълен комплект от крило, каса, первази и различни видове обков, както и възможност за избор на аксесоари като – шпионка, табелка с номер и звънец, отдушник за баня. Както и бърз и качествен монтаж. Вратите на Tony’s decor отговарят на условията на въведена и поддържана Система за производство на контрол, която е част от система за управление на качеството съгласно изискванията на: ISO9001:2008, ISO14001:2004

Независимо дали сте експерт или естет, или и двете, ние сме уверени, че нашите врати са точно за вас!

Искате да работите с нас?

С удоволствие ще поговорим как да станем търговски партньори и да предоставяме на бизнеса ви висококачествени продукта от нашия асортимент. Присъединете се към нашия кръг от търговски партньори още днес! Бъдете бизнес, който се отличава пред своите клиенти.

Работите по дизайн проект?

Ще се посветим на това да ви помогне да изберете дизайн елементи, които са нужни за изпълнение на интериорния ви проект, като дизайнер, както и да отговарят на спецификациите и изискванията на клиентите ви. С нас ще можете да предоставите решения с уникални интериорни и екстериорни мебели, декорации или акценти.

АНТОНИЯ ПАВЛОВА – CEO

“Tonys decor превръща идеите ви в реалност. Ние предлагаме стилни и естетически издържани мебели, които съчетават в себе си устойчивост, функционалност и разбира се качество. Вече 16 години  любовта към това, което правим и силното ни присъствие и опит са нашата амбиция – Да ви помагаме да създавате своя собствен и уникален свят.”, споделя Антония за мисията на компанията й Tony’s decor.

image/svg+xml

МЕНЮ