За нас

Tonys Decor Ви предлага мебели и пълни интериорни решения, с които да построите своя собствен и уникален свят.

Всичко започва с откриването на компанията през 2000г. и навлизането й все по-навътре в търговията. През 2004г. се насочихме конкретно към търговия с мебели и декорация на дома. Преминахме и през различни етапи на маркетингово развитие.
Днес Tony’s Decor e компания с повече от 15-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителство и интериор. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините.

Именно тази част от развитие ни показва, че наш приоритет е стабилната основа, върху която с годините и утвърдения ни опит надграждаме себе си и нашите решения, чрез новите тенденции в бранша. Поради това решихме да продължим да сме в крак с новостите и да преминем изцяло дигитално. По този начин няма граница, която да ни спре да Ви покажем разнообразният асортимент, който предоставяме.
Предлагаме Ви лесен и достъпен начин да разгледате на спокойствие всеки един наш стил и да се уверите в качеството на нашите продукти. Всеки един детайл от продуктите, които предлагаме е внимателно разгледан и съчетан. Ние не просто създаваме един неповторим дизайн на вашия проект, ние, заедно с Вас, създаваме изкуство, което да докосне вашето душевно състояние.

Още от създаването ни водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели, чрез които да създадете своя уникален свят.

И не на последно място, Тонис Декор разполага с капацитет за изпълнение на големи поръчки при изключително изгодни условия за корпоративни клиенти и дистрибутори.

image/svg+xml