Висококачествени интериорни врати за вашия хотел

Интегрирайте стил и функционалност във вашия хотел или апарт-хотел с нашите интериорни врати за B2B проекти.

Вратите не допринасят само за дизайна на вашия обект – те осигуряват уединение и оптимални интериорни решения, които създават уют и спокойствие за вашите гости. Нашата разнообразна гама от висококачествени интериорни врати включва шумоизолиращи, скрити и тапетни врати, врати със заложена височина по проект, стъклени врати, пожароустойчиви врати, MDF врати, както и боядисани врати.
 
Ако безопасността е от основно значение за вас, нашите интериорни врати се отличават със своите качествени механизми и модерни характеристики, които гарантират спокойствие. А в допълнение, с предлаганите от Tony’s decor иновативни и така модерни – електронни брави, сигурността е на високо ниво.

Независимо дали планирате реновация или просто желаете да подмените наличните врати в хотела си, богатият ни избор от стилове, материали и покрития за интериорни врати предлага възможност за трансформация на визията и дизайн проекта на мястото.

Интериорните врати имат силата да преобразят напълно пространството. При избора ви, е важно да вземете предвид редица фактори, като размер, функционалност, стил и изолационни характеристики. Ние, от Tony’s Decor, сме тук, за да направим лесния избор за вас и да ви помогнем да съчетаете естетика и практичност във вашите B2B интериорни решения.

Където стилът среща функционалността

Вратите за вътрешно пространство са повече от просто функционални елементи, те са съществена част от дизайна и атмосферата от него. Затова сме посветени на предоставянето на впечатляващ набор от интериорни врати, които комбинират стил, качество и функционалност.

MDF врати

Пожароустойчиви врати

Шумоизолиращи врати

Стъклени врати

Боядисани врати

Поръчайте интериорни врати по ваш вкус

Разбираме, че всяко пространство е уникално. Затова предлагаме възможности за персонализация, за да адаптирате интериорните врати към вашите точни изисквания. От размер до вид, ние имаме модел за вас.

1

Размер

2

Модел

3

Цвят

Нашите врати се изработват с прецизност и внимание към детайлите. А екипът ни гарантира, че всяка врата отговаря на най-високите стандарти в индустрията.

Сигурността на бъдещето

Представяме ви нашите иновативни електронни брави, перфектното допълнение към висококачествените ни интериорни врати. Сигурност, удобство и стил в едно! Забравете за традиционни ключове, потопете се в света на модерните технологии, които са ключът към спокойствието. Нашите електронни брави съчетават следните предимства:

Безопасност

Удобство

Модерни технологии

Изберете нас!

Нашият каталог обхваща десетки модели за всеки вкус и стил.  От тях ще можете да изберете интериорни врати както за традиционни, така и за модерни пространства. За нас е важно клиентът да бъде удовлетворен от поръчката си и крайния резултат. За това предоставяме голяма гама от възможности, идеи и гъвкавост в тяхното изпълнение. Присъединете се към множеството доволни клиенти, които са избрали Tony’s decor за висококачествени интериорни врати за техните дизайн или бизнес проекти.