Рекламации

I. ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той е длъжен да ни уведоми на телефонен номер ☏ ‎+359 893 366 101, или на имейл ✉  sales1@tonysdecor.com, като посочи номер на поръчка и име на клиента. Връщането се осъществява с куриерска фирма Еконт или Спиди и е за сметка на клиента, с изключение на случаите когато друго е ясно упоменато от наш оператор. 

II. ГАРАНЦИОНЕН СРОК

Всички стоки са с гаранционен срок от 1 месец. Гаранционният срок започва да тече от датата на покупката. Ремонт по време на гаранционния срок се извършва единствено от фирмата-производител или упълномощени от нея фирми и лица.

III. ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТКАЗАНО В СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ:

1. когато е правен опит за ремонт, (де)монтаж, модификация, адаптация от неупълномощени лица или фирми; 
2. при причинени повреди от неправилно и небрежно боравене, съхранение, транспорт; механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага или други фактори извън допустимите граници; 
3. при несъответствие между данните в документите и самата стока или опит за подправяне на гаранционната карта, липса на пломби или други фирмени знаци; 
4. при използване на стоката не по предназначение; 
5. при работа при нестандартна захранваща мрежа, с неоригинални зарядни устройства, батерии, консумативи, носители и др. 

ВНИМАНИЕ!

1. Повредата на стоката в гаранционен срок не е причина за подмяна с нова. 
2. Претенции за дефекти и липси не се признават, ако стоката е сменила първоначалния си собственик. 
3. Всички разходи за доставяне на стоката от и до адреса, посочен от Tony`s Decor, са за сметка на купувача. 
4. Срокът за извършване на ремонта варира в зависимост от сложността му и доставката на резервни части. Mаксималният срок е 45 дни.

image/svg+xml

МЕНЮ