BUL | ENG | RUS
  
 Вашата количка
0 продукта
За нас

Tony’s Decor e компания с 10-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините.

 

Още от създаването ни водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели, чрез които клиентите ни да построят своя собствен и уникален свят.

 

Ние се стараем да подходим индивидуално към всеки от своите партньори и да договорим взаимно изгодни условия в зависимост от конкретните нужди и желания. Дългогодишният ни опит с професионалисти/ дизайнери и архитекти / ни показва, че ако се обърнете към нас, Вие и Вашите клиенти ще откриете реализация на мечтаните проекти, в резултат на съвместната ни работа.

 

Предлагаме мебели от различни ценови групи и стилове без да допускаме компромис в качеството. Затова, ако целта Ви е създаване на красив и уютен интериор, то Вие сте на правилното място.

 

Независимо от Вашия бюджет, с нас можете да откриете разнообразие от единствени по рода си мебели и аксесоари, които да индивидуализират стила Ви и да превърнат мечтите Ви в реалност. Предлаганите продукти и иновативни идеи, които ще намерите в нашия сайт и в магазините ни, са само част от приключението към откриване на един уникален стил - Вашия!

 

За нас ще е удоволствие да се срещнем лично, за да можем да обсъдим оптималните варианти на работа, да изготвим индивидуален проект, да предложим специален подход към всеки един от Вас.

Портфолио

Copyright © All Rights Reserved

+359 56 845 445

+359 893 366 101

Общи условия за ползване на сайта